SEGUINDO COA TEMÁTICA DO OUTONO O VENRES TOCOU FACER UNHA CATA, UNHA DEGUSTACIÓN DALGUNHAS FROITAS DE OUTONO.
UNHA A UNHA A PROFE FOINAS PRESENTANDO, PRIMEIRO ENTEIRAS, E ASÍ PUIDEMOS ULILAS, TOCALAS, PASALAS POLA CARA PARA EXPERIMENTAR A TEXTURA, COMPROBAR O TAMAÑO E O PESO...
DESPOIS, XA SENTADOS Á MESA, PASAMOS A CORTALAS POLA METADE E PELALAS (NALGÚNS CASOS) PARA PASAR A FACER A DEGUSTACIÓN E COMPROBAR SE NOS GUSTABAN OU NON.
NESTA DEGUSTACIÓN PROBAMOS: MAZÁ, PERA, CAQUI, GRANADA, POMELO, LARANXA, MANDARINAS E KIWI. E TAMÉN TIÑAMOS CASTAÑAS, PERO QUE NON CHEGAMOS A PROBAR.
FINALMENTE, FIXEMOS UNHA FICHA NA QUE FOMOS COLOCANDO NO SITIO CORRESPONDENTE TODAS AS FROITAS DA CATA.
E AQUÍ UN ÁLBUM CON TODAS AS FOTOS DA DEGUSTACIÓN














Ningún comentario:
Publicar un comentario